На озері Світязі чоловік кидався з ножем на відпочивальників. Відео

На озері Світязі чоловік кидався з ножем на відпочивальників. Відео

На озері Світязь чоловік на пляжі ледь не поранив людей ножем.

Відео інциденту опублікували у волинських пабліках, - пише Конкурент.

На кадрах видно, що чоловік, з виду у стані алкогольного сп'яніння, бродив пляжем з ножем. Згодом до нього підійшла компанія молодиків та попросила викинути ніж, проте на це відпочивальник не зреагував. Тоді ж йому в обличчя пирснули невідомою речовиною, ймовірно, перцевим балончиком. Але той не зреагував і попрямував далі.

Він наштовхнувся на дівчину, біля якої почав розмахувати ножем. На щастя, вона не постраждала. Через декілька хвилин оступився й упав. Ніж вилетів з його рук, який молодики забрали подалі й почали копати чоловіка, бити по ребрах та обличчю.

У  пресслужбі поліції зазначили: про інцидент знають й вже встановили особу чоловіка з ножем.

«За фактом інциденту відомості зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Особу чоловіка, який розгулював з ножем, встановлено, його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173 та 178 КУпАП. Також проводиться подальша перевірка, поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до конфлікту», – зазначили в ГУ Нацполіції Волині.

Зі слів правоохоронців, далі ухвалюватимуть відповідне процесуальне рішення.

Довідково:

  • ст. 173 КУпАП – Дрібне хуліганство. До цього поняття відносять: використання нецензурної лексики у громадських місцях, порушення спокою громадян, зчинення галасу, чіпляння до людей та інші види недотримання порядку.
  • ст. 178 КУпАП – «Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді». Таке правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

Можливо зацікавить