На Волині більшість батьків підтримують очну та змішану форму навчання

На Волині більшість батьків підтримують очну та змішану форму навчання

На Волині більшість батьків обирає змішаний чи очний формат організації освітнього процесу.

Про це повідомили у Волинській ОДА,

Начальниця управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна розповіла, що місцевими органами управління освітою та керівниками закладів освіти відпрацьовуються чотири моделі організації освітнього процесу: очна, дистанційна, змішана та індивідуальна формами (екстернат або сімейна форма).

«На місцях проводиться опитування батьків щодо вибору форми навчання. За попередніми даними, більшість батьків обирає змішаний чи очний формат організації освітнього процесу. Це вимагає зосередження основної уваги освітніх управлінців на створенні безпечних умов для перебування в закладах освіти, адже головним пріоритетом є життя і здоров’я кожного учасника освітнього процесу, а найважливішою метою нашої діяльності в умовах війни – перетворення кожного закладу освіти на територію безпеки», – наголосила освітянка.

Наразі в закладах освіти, у яких придатні захисні споруди, створені паспорти безпеки, встановлено спеціальне обладнання для сповіщення сигналу тривоги та періодично проводитимуться виховні й тренувальні години.

Можливо зацікавить