На Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціях

На Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціях

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки до Волинської та Львівської областей 27 квітня ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціях.

«Ворог активізував атаки на цивільні енергетичні об’єкти. Цієї ночі ми знову зазнали втрат в енергосистемі. Але при цьому вона залишається збалансована. Графіки відключень не застосовуються і не передбачаються. Оперативно відновлюємо пошкоджене. Домовилися про поставки з усіма країнами-партнерами, які мають аналогічне енергетичне обладнання. Ця допомога вже надходить», - повідомив Шмигаль у телеграмі в суботу ввечері.

Прем'єр-міністр наголосив, що також посилюється захист енергетичних об'єктів засобами ППО та РЕБ.

«Не дивлячись на це, частина ракет і дронів російських терористів все ж таки досягає цілей. Тому маємо бути свідомими та споживати електроенергію відповідально», - написав Шмигаль.

Також прем'єр повідомив, що профільні міністерства працюють над тим, щоб поставити в прифронтові регіони децентралізовані джерела електроенергії: газові турбіни, когенераційні установки та модульні котельні.

«Децентралізація енергосистеми - один із найбільш дієвих способів зробити її менш уразливою для російських ракет і дронів», - резюмував Шмигаль.

Нагадаємо, у суботу, 27 квітня, на Волині з офіційним візитом перебував прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

На Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціяхНа Волині Денис Шмигаль оглянув хід будівництва другого рівня захисту на енергетичних підстанціях

Читайте також:

Можливо зацікавить

«Посварився з дружиною - замовив їй пам'ятник»: на Волині батько і син каменярі виготовляють надгробки для померлих. Відео
відео

«Посварився з дружиною - замовив їй пам'ятник»: на Волині батько і син каменярі виготовляють надгробки для померлих. Відео

Ніколас Карма Скільки коштує ваш лук
відео

Волинянин з чоловіком потрапив у програму до відомого тікток блогера: відео «підірвало» соцмережу

Тетяна Яцечко-Блаженко

11 травня: хто з волинян святкує День народження

Мастершеф

«Думав, що все пропало»: волинянин розповів, як потрапив на «Мастершеф»

втрати України
відео

7-річний Дмитро та семимісячний Матвій втратили Батька: на Волині прощались із Героєм Сергієм Віннічуком

Бахмут

У молодому віці пройшов пекло війни: на Волині прощатимуться із Героєм Владиславом Богомазом

Граната

«Не можуть змиритися з переходом до ПЦУ»: у селі на Камінь-Каширщині на паркан приватного будинку почепили гранату

війна втрати

Заповів, щоб на його могилі завжди були білі ромашки: Герою з Волині навіки 21

День ангела, Волинь

10 травня: хто з волинян святкує День ангела