На Волині громади отримали сучасні «Мобільні кейси»

На Волині громади отримали сучасні «Мобільні кейси»

Нововолинська та Зимнівська громади отримали «Мобільні кейси», які дозволять надавати адмінпослуги віддалено.

Про це повідомляє Нововолинський міський голова Борис Карпус.

«Рухаємося у напрямку доступності та інновацій. Відтепер адміністративні послуги стали доступніші для маломобільних груп населення. Послугою зможуть скористатися люди з інвалідністю та маломобільні групи.

Вдячний програмі EGAP та її координаторці Оксані Киричук за підтримку у впровадженні нового сервісу в нашому місті. Впевнений, «Мобільний кейс» - це оперативність у наданні послуг і доступність для, тих хто не в змозі самостійно прийти у ЦНАП», - зазначає Карпус.

Такі ж кейси отримала і Зимнівська громада.

«Кейс має невеликий розмір, але містить потужне обладнання для надання якісних послуг.  Зокрема, адміністратор може створювати, заповнювати друкувати, зчитувати, сканувати, редагувати документи, а також працювати з реєстрами у будь-якій точці України на невеликій площі та без під’єднання до джерела живлення.

Функціональні характеристики дозволяють використовувати таке устаткування будь-яким установам, які надають послуги фізичним та юридичним особам і прагнуть зробити їх доступними будь-де», - пише голова Зимнівської громади В'ячеслав Католик.

На Волині громади отримали сучасні «Мобільні кейси»На Волині громади отримали сучасні «Мобільні кейси»На Волині громади отримали сучасні «Мобільні кейси»На Волині громади отримали сучасні «Мобільні кейси»

Можливо зацікавить