На Волині під час конфлікту чоловік поранив себе і представника ТЦК: ОНОВЛЕНО

На Волині під час конфлікту чоловік поранив себе і представника ТЦК: ОНОВЛЕНО

В Нововолинську під час суперечки 50-річний чоловік завдав ножем травму в живіт працівнику ТЦК, а потім поранив себе у ліве передпліччя. Обох госпіталізували у Нововолинську ЦМЛ та прооперували.

У четвер, 21 березня, близько 16 години двоє військовослужбовців ТЦК прийшли до 50-річного чоловіка, щоб уточнити, чому він не з’явився за бойовою повісткою, а він напав на їх з ножем, – інформує у телеграмі служба зв'язків з громадськістю Волинського обласного ТЦК та СП.

Встановлено, що під час розмови військових із чоловіком, він вибіг із квартири та наніс одному з представників ЦВК удар в область черевної порожнини.

Відразу після подій військового із попереднім діагнозом «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» доставили в операційне відділення КНП «Нововолинська ЦМЛ» для надання медичної допомоги.

Працівниками Національної поліції України проводяться слідчо-оперативні дії. Внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України.

«Нагадуємо, що військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Волинської області з початку повномасштабного вторгнення і до сьогодні у своїй роботі при проведенні заходів мобілізаційної підготовки та призову діють в межах чинного законодавства та керуються Законами України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та іншим чинним законодавством», – йдеться у дописі.

Читайте також:

Можливо зацікавить