На Волині привітали спортсменів-паралімпійців за видатні досягнення

На Волині привітали спортсменів-паралімпійців за видатні досягнення

У вівторок, 24 вересня, голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко зустрівся з волинськими паралімпійцями, які представляли збірну України на Паралімпіаді-2024.

Наші спортсмени здобули вражаючі результати: срібну медаль у параканое виборола Марина Мажула, а бронзовим призером з пауерліфтингу став Юрій Бабинець.

«Привітав спортсменів з поверненням додому та здобуттям високих результатів. І головне – з новими особистими рекордами та персональними перемогами, здобутими в Парижі: учасника двох Паралімпійських ігор, уродженця села Муравище Луцького району легкоатлета Ярослава Окапінського, майстрів спорту України міжнародного класу з веслування академічного ковельчанина Станіслава Самолюка та уродженку села Вишеньки Рожищенської громади Анну Айсанову», - йдеться у дописі. 

На знак визнання їхніх досягнень, паралімпійцям вручили грошові сертифікати на суму 50 тисяч гривень.

Голова ОВА також відзначив високий рівень тренерського складу на Волині.

«Відзначу також, що на Волині одні з найкращих тренерів, які вміють відразу розпізнати талант та волю до перемоги. Подякував наставникам чемпіонів за тренерську працю, підтримку і мотивацію спортсменів.Адже перемога наших паралімпійців – це і тренерська перемога теж», - додав Юрій Погуляйко.

Читайте також: 

Можливо зацікавить