Збірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у Буковелі

Збірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у Буковелі

14 вересня у Буковелі відбувся Національний відбір ветеранів війни до міжнародних змагань «Strong Spirit’s Games». Збірна ветеранів з Волині продемонструвала хороші результати, здобувши шість медалей у різних категоріях.

За інформацією голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка, волинські ветерани досягли наступних успіхів:

  • Тарас Сасовський отримав три золоті медалі в категорії N2 (багаторазовий жим штанги, жим на максимум, жим гирь).
  • Олег Моргун завоював одну срібну і одну бронзову медаль (жим на максимум, багаторазовий жим).
  • Ігор Коломієць здобув срібло у веслуванні на тренажері.

На основі результатів змагань буде сформована національна збірна України, яка візьме участь у міжнародних змаганнях «Arnold Classic Europe» цього року в Мадриді, Іспанія.

«Вітаємо наших спортсменів! Ваша сила духу надихає і мотивує! Переконаний, що наші ветерани потраплять до всеукраїнської збірної і гідно представлять Україну на міжнародних змаганнях», - додав Погуляйко.

Збірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у БуковеліЗбірна ветеранів з Волині здобула 6 медалей на Національному відборі у Буковелі

Читайте також:

Можливо зацікавить