На Волині п’яний водій намагався «відкупитися» від патрульних

На Волині п’яний водій намагався «відкупитися» від патрульних

У Нововолинську водій намагався дати хабар поліцейським у розмірі 5 тисяч гривень, щоб уникнути штрафу. Тепер йому загрожує до чотирьох років ув'язнення.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

У середу, 2 жовтня, у Нововолинську наряд групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль «Фіат Добло». За кермом транспортного засобу перебував 47-річний місцевий житель. З’ясувалось, що водій керував автомобілем у стані сп’яніння.

Результати освідування показали 0.68 проміле алкоголю в крові.

«За непритягнення його до адміністративної відповідальності водій надав поліцейським неправомірну вигоду – 5 тис. грн. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, факт надання хабара належним чином задокументували, гроші вилучили», - йдеться у дописі.

Слідчі внесли цей випадок до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 Кримінального кодексу України, яка стосується надання неправомірної вигоди. Також на порушника склали адміністративні матеріали за керування транспортом у стані сп’яніння та порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами.

На Волині п’яний водій намагався «відкупитися» від патрульнихНа Волині п’яний водій намагався «відкупитися» від патрульних

Читайте також:

Можливо зацікавить