На Волині ремонтують дорогу на Львівському напрямку

На Волині ремонтують дорогу на Львівському напрямку

На Волині дорожники ремонтують ділянку на дорозі регіонального значення Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Про це повідомляють у службі автомобільних доріг Волині.

Наразі роботи тривають на ділянці Турійськ – Верба.

«На ділянці дороги протяжністю понад 800 м у межах населеного пункту Мокрець укладають вирівнюючий шар асфальту, оскільки дорожнє покриття там настільки зруйноване, що ямковий ремонт не буде ефективним», – зазначають дорожники.

Якісне дорожнє покриття на цьому регіональному автошляху є від села Верба до межі з Львівською областю, включно з під’їздом та об’їздом міста Володимира.

В Службі автомобільних доріг також повідомляють, що цьогоріч планували відремонтувати дорогу від Ковеля до села Верба і завершити відновлення дороги Р-15 на всій протяжності у межах Волинської області. Проте через війну зробити це наразі неможливо, тому дорожники лише ліквідовують вибоїни дорожнього покриття. Уже залатали понад 4 200 метрів квадратних вибоїн.

2021 року на дорозі регіонального значення Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква відновили 15,2 км у вирівнюючому шарі на ділянці Ковель – Турійськ.

Можливо зацікавить