На Волині триває боротьба з пожежами торфу

На Волині триває боротьба з пожежами торфу

Рятувальники на Волині активно борються з пожежами торфу: одну пожежу в Камінь-Каширському районі вже ліквідовано, іншу на Ковельщині локалізовано, але ліквідація триває.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

10 вересня в Камінь-Каширському районі, село Серхів Прилісненської громади, рятувальники ліквідували пожежу торфу на площі 2 га. В гасінні брали участь підрозділи 13 ДПРЧ з Маневичів, 8 ДПРЧ з Каменя-Каширського та працівники МПО з села Карасин. Пожежу було ліквідовано о 20:30 за допомогою водяних стволів.

На Ковельщині, за межами села Гупали Головненської громади, триває боротьба з горінням торфу на площі 1,5 га. На місці події працюють рятувальники 10 та 11 ДПРЧ, 24 ДПРП, а також місцеві пожежні підрозділи з селища Головне і сіл Полапи та Забужжя. Залучено 15 осіб та 6 одиниць техніки, водозабір здійснюється з меліоративного каналу, розташованого на відстані кілометра від місця пожежі.

Пожежу вже локалізовано, ліквідація продовжується.

На Волині триває боротьба з пожежами торфуНа Волині триває боротьба з пожежами торфуНа Волині триває боротьба з пожежами торфуНа Волині триває боротьба з пожежами торфуНа Волині триває боротьба з пожежами торфу

Читайте також:

Можливо зацікавить