На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»

На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»

У Ковелі відбувся масштабний благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику».  

За сприяння Ковельської районної ради організатором заходу виступила благодійна організація «Дія Добро Допомога» – за активної участі численних партнерів.

Впродовж кількох годин у місті вирував благодійний ярмарок. На ньому можна було придбати тематичні сувеніри, скуштувати найрізноманітніші наїдки та напої, взяти участь у конкурсах і майстер-класах.

Охочі могли власноруч виготовити листівку для бійців «Сталевої Сотки», пограти у хокей з м’ячем, або ж просто пострибати на батуті.

«Шаленою популярністю, зокрема, користувався майданчик, на якому було виставлено зразки бронетехніки 100 омбр (навмисне зі Сходу техніку, звісно, ніхто не переганяв – обійшлися тією, яка саме проходить модернізацію на Волині). На «броню» можна було не тільки дивитися – а й мацати її, лазити по ній, фотографуватися», - йдеться у дописі.

На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»На Волині відбувся благодійний захід на підтримку 100 омбр «Подякуй захиснику»

Відзначають, що серед гостей заходу було дуже багато дітей. І це символічно: адже малеча – майбутнє України, за яке нині ведуть боротьбу на фронтах підрозділи ЗСУ – зокрема, підрозділи нашої бригади.

Також гості ярмарку охоче користалися можливістю поспілкуватися з бійцями нашої бригади (зокрема з тими, хто проходить реабілітація після поранень). З вуст ковельчан і гостей міста на адресу бійців лунала сила-силенна слів подяки та підтримки.

Ближче до вечора розпочався грандіозний благодійний концерт – симфонічний оркестр Soli Deo та об’єднаний хор точно не дали нудьгувати нікому.

А під завісу концерту відбувся благодійний аукціон на підтримку 100 омбр – запекла боротьба учасників точилася буквально за кожен лот.

«Щиро дякуємо організаторам благодійного заходу «Подякуй захиснику», а також кожному і кожній, хто долучився до його проведення та підтримки бійців «Сталевої Сотки»! Тримаємо стрій – разом крокуємо до Перемоги!», - йдеться у дописі.

Читайте також:

Можливо зацікавить