На Волині відремонтували 54-метровий міст. Фото

На Волині відремонтували 54-метровий міст. Фото

У селищі Стара Вижівка відремонтували 54-метровий міст.

На автомобільній дорозі Т-03-10 Стара Вижівка – Буцин – /М-19/ завершено ремонт мостового переходу через річку Вижівка. Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури області.

Це найдовша споруда на автодорогах області, яку цьогоріч полагодили. Ремонт стартував у серпні, мостобудівельники працювали без вихідних, тож встигли до снігопадів.

Це перший ремонт мосту, якому вже 45 років. За цей час він суттєво зруйнувався та став небезпечний для автотранспорту. А саме цією автодорогою пролягає найкоротший маршрут зі Старої Вижівки до Ковеля та Луцька.

Будівельники відремонтували опори, влаштували монолітні залізобетонні накладні плити, гідроізоляцію, відновили конструкції, влаштували водовідведення, тротуари, пішохідні доріжки, відновили дорожнє покриття, нанесли розмітку та зробили огородження.

На Волині відремонтували 54-метровий міст. ФотоНа Волині відремонтували 54-метровий міст. ФотоНа Волині відремонтували 54-метровий міст. ФотоНа Волині відремонтували 54-метровий міст. ФотоНа Волині відремонтували 54-метровий міст. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить