На Волині військовослужбовець з Полтавщини побив чоловіка до смерті

На Волині військовослужбовець з Полтавщини побив чоловіка до смерті

Військовослужбовець, який до смерті побив чоловіка на Волині, проведе за ґратами сім років. Вони разом вживали алкогольні напої.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, пише ІА «Волинські новини».

З матеріалів справи відомо, що вбивство трапилося 7 травня у квартирі, де проживав обвинувачений Олександр Ч. Останній, бувши п’яним, під час суперечки з потерпілим завдав йому численних ударів кулаками по голові. Внаслідок побиття чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, яка призвела до його смерті.

Відзначимо, що 21 серпня минулого року Олександра Ч. було прийнято на військову службу за мобілізацією, він мав звання солдата. Про нього також відомо, що народився у місті Гадяч Полтавської області, розлучений, має вищу освіту.

Під час розгляду справи Олександр Ч. підтвердив обставини вчинення злочину. Він пригадав, що того злощасного вечора у нього вдома разом із померлим вони вживали алкогольні напої. Загиблого він знав раніше, у них були нормальні взаємини. Однак під час застілля виникла суперечка, під час якої Олександр Ч. побив знайомого. Коли обвинувачений зрозумів, що накоїв, то викликав швидку. Він зауважив, що сплатив потерпілій вісім тисяч гривень на поховання.

Дружина загиблого повідомила суду, що коли вона прийшла на місце злочину, то її чоловік вже був мертвим, там були поліція і швидка. З її слів, дівчина обвинуваченого відшкодувала вісім тисяч гривень на поховання. Жінка разом з сином просила суд задовольнити позов у частині стягнення моральної шкоди в розмірі 400 тисяч гривень та призначити Олександру Ч. суворе покарання.

Врахувавши обставини справи, суд призначив Олександру Ч. покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Окрім того, на користь дружини та сина загиблого з засудженого було стягнуто по 400 тисяч гривень моральної шкоди.

Читайте також:

Можливо зацікавить