Посварились через душ: у Луцьку пошарпались спортсменки й написали одна на одну заяви

Посварились через душ: у Луцьку пошарпались спортсменки й написали одна на одну заяви

Олена Собчук – чемпіонка України зі спортивної ходьби, яка зайняла 4-те місце на чемпіонаті світу. Жінка розповіла, що отримала по обличчю від іншої спортсменки Надії Боровської – дружини директора однієї із спортшкіл Луцька – мовляв, через конфлікт у душі цієї спортшколи. Ба більше – цей конфлікт розрісся: побились і чоловіки Олени та Надії.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Легкоатлетка Олена Собчук нині готується до Олімпійських ігор. Втім розповідає, що її похід у душ після тренування в парку завершився конфліктом із дрижиною луцької спортивної школи №3. Туди чемпіонка ходить у душ після тренувань.

«Я вийшла з душу і якраз, коли одягалася, зайшла Надя. Вона мене запитала, чому я не відчинила вікно після душу. Я їй відповіла, що відчиню піля того, як одягнусь. На що вона мені сказала «Вже».

Я зрозуміла, що Надя була агресивно налаштована, хотіла мене зачепити. Тож відповіла їй «хто ти така, чого ти так до мене говориш». Вона дуже сильно розізлилась та запитала, чому я сюди ходжу. Я їй відповіла, що ми поговорили з директором, отримали дозвіл, а отже маємо право сюди ходити. Надя сказала, що зробить все для того, аби я не могла більше приймати тут душ. Потім вона з чоловіком покликали мене до себе в кабінет. Її чоловік теж був злий і запитав: чому я не слухаю Надю. Через це виник конфлікт і Надя мене вдарила», - ділиться спортсменка

Спортсменка розповідає, що вона хотіла вийти з кабінету, але їй не дали цього зробити.

«Я виходжу з кабінету, Надя мене хапає за волосся. Це все бачили наші сини. Коли Надя побачила дітей, вона зупинилась. Тоді я вибігла з кабінету, зателефонувала до свого чоловіка», - каже спортсменка.

Коли до спортшколи приїхав чоловік Олени Дмитро Собчук конфлікт розрісся. Легкоатлет каже, що директор спортшколи відреагував на його візит агресивно.

«Я хотів спокійно з ним поговорити. Зайшов до нього в кабінет, після чого він встав за стола та взяв мене за одяг. Потім наніс мені два удари. Після цього я впав», - згадує чоловік.

Дмитро Собчук переконаний, що з такою повіедінкою Геннадій Буровський не може працювати директором спортшколи.

Ми тренуємося, ми вкладаємо душу, здоров'я туди, вкладаємо гроші, а потім маємо бути потерпілими від того, що моя жінка хвіртку не так відкрила. Вже звертався до вищого  керівництва раніше, і були вже інциденти, вони все знають, вони вже проводили з ним бесіду, нічого не допомогло. Якщо нічого не допомагає, ця людина не має права працювати, тому що там працюють діти, і він може почати бити дітей. Завтра він налетить на дитину, бо дитина не так роздягнулася.

На обличчі Олени видно синець, втім, і Надія, і Геннадій Боровський кажуть, що його не бачили.

Директор спортшколи розповів свою версію подій.

«Я хотів розборонити. Коли Олена сказала на Надію негарні слова, це, певно, її зачепило, і вона її рукою, можливо, хотіла відштовхнути в цей час, як варіант, але такого удару цілеспрямованого не було. Між дівчатами виникла невеличка перепалка, там ніякої бійки не було. Ппісля того дружина Дмитра зателефонувала до нього, що він приїхав. Не знаю, він, певно, думав, що вона дійсно отримала  якісь травми. І він був дуже збуджений, з ходу влетів в кабінет. В той час в кабінеті знаходилась моя дружина і син. Я перелякався за те, що він був такий емоційний. Я злякався за дружину, тож просто його перехопив Я його не бив, я його зупиняв, коли він вірвався до мене в кабінет, де була дружина і син, я його просто зупинив, щоб повалити, щоб він на ній шкодив моїм дружині і сином», - говорить Генадій Боровський.

Надія Буровська також переконує, мовляв, не била Олену, а просто хотіла відштовхнути.

«Я зайшла в душову, дуже багато було пару, тож попросила Олену, щоб вона відкрила вікно на провітрювання. На що вона агресивно відповіла. Я вийшла тоді до чоловіка і кажу: Олена дуже грубить, не гарно вона говорить, треба якось порозмовляти з нею. І вона мене почала ображати. Коли Олена наблизилась до мене,  я просто її відштовхнула від себе, тому що це було неприємно.

Потім приїхав Оленин чоловік. Він ціленаправлено рухався до мене, щоб вдарити.Мій чоловік його перехопив», - говорить жінка.

І почалася така штуханина.

Син Боровських каже, що бачив перепалку батьків зі спортсменами.

Після всього, що сталося, Олена та Дмитро Собчуки зняли побої та звернулись у поліцію.

«Між двома жінками виникла суперечка у спортзалі, яка переросла у шарпанину. Згодом втрутились чоловіки цих двох жінок, між ними також виникла шарпанина. І в результаті обидві сторони звернулись, одна на одну, в поліцію. Відомості за цим фактом слідчі зареєстрували до ЕРДР за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України», - зазначає інспектор відділу моніторингу Луцького РУП Ігор Лівошук.

Схоже, хто правий у цій конфліктній ситуації, вирішуватиме суд.

Читайте також:

Можливо зацікавить