На Волині запускають комунікаційну платформу для діалогу влади та бізнесу

На Волині запускають комунікаційну платформу для діалогу влади та бізнесу

На Волині запускають комунікаційну платформу для діалогу влади та бізнесу, яка працюватиме при обласній державній адміністрації. Таким чином в області підтримають та продовжать політику покращення економічного та інвестиційного клімату, на якій наголошує Президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Наша мета – покращити діалог влади та суб’єктів господарювання, знати потреби та проблеми підприємців та, звичайно, допомагати у розв’язанні. Всі розуміють складність ситуації у країні. Водночас ми розуміємо, що саме від стабільної роботи кожного підприємства залежать надходження до місцевих бюджетів. Важливо також зберегти та створювати нові робочі місця», - пояснив у дописі очільник області. 

Тож під час таких онлайн-зустрічей підприємці матимуть можливість не лише озвучити проблеми, а й донести до керівництва краю свої пропозиції для розвитку підприємництва.

Перша онлайн-зустріч відбудеться уже в четвер цього тижня на тему: «Бронювання працівників та комунікація з ГЦК та СП». Початок 14.00 год. 17 жовтня.

Приєднатися до заходу можна за попередньою реєстрацією за посиланням

У формі обов’язково необхідно вказати:

  • підприємство, яке ви представляєте,
  • короткий зміст питання, що потребує розгляду.

Реєстрація триватиме до 10 год. 17 жовтня. Після цього усім зареєстрованим прийде посилання на платформу ZOOМ з часом та датою проведення заходу.

Читайте також:

Можливо зацікавить