Нахлинула ностальгія: артист з Луцька Monatik став наставником музичного шоу

Монатік - Неймовірні дуети

Популярний артист з Луцька, який зібрав НСК «Олімпійський», Дмитро Монатик став наставником музичного шоу «Неймовірні дуети».

Про це повідомляє «Новий канал», на якому виходить шоу

Monatik стане наставником у останньому випуску «Неймовірних дуетів» перед суперфіналом.

На учасників чекає багато роботи зі стилістами, саунд-продюсерами, викладачами вокалу, режисерами-постановниками та лише три дні, аби засяяти в дуеті з зірковим наставником.  

«Місія «Неймовірних дуетів» – надихнути й допомогти молодим артистам-початківцям. І я завжди за такі ініціативи, – каже Monatik. – Не маю портрету ідеального учасника.  Думаю, він намалюється, коли побачу охочих заспівати в дуеті зі мною. І неважливо, дівчина чи хлопець. Головне – сяючі очі. Мені подобаються соромʼязливі особистості, які раз – і вже перевтілилися у зухвалих».

Під час перегляду відеовізитівок команда «Неймовірних дуетів» зробила сюрприз зірковому наставнику: ввімкнула виступ Дмитра на шоу «Х-Фактор» 13-річної давності. Через несподіване відео на артиста нахлинула ностальгія. 

«Беремо пацана! (сміється). Це перший кастинг, який показали на велику аудиторію. Тривалий час мене не пропускали в телеефір. Що б сказав цьому хлопцю? Молодець! Зробив усе правильно, переступив через страхи й пішов далі, - зазначає Monatik. - Я ж був танцівником. Але принципово хотів пробувати сили як артист вокального жанру». 

Нахлинула ностальгія: артист з Луцька Monatik став наставником музичного шоу

Серед учасників, які прийшли в талант-шоу Нового каналу заради дуету з Monatik, був і відомий блогер. 

«Часто бачу його в тіктоці. Він дуже харизматичний і запамʼятовується. А ще я не знав, що вміє співати так талановито! До речі, цікаво: люди з тіктоку хочуть у телевізор, а люди з ТБ - навпаки, - з усмішкою додає зірковий наставник «Неймовірних дуетів». 

Дмитро переконаний: він не помилився щодо вибору підопічних. 

- Вони креативні, цікаві, екстраординарні й дуже різні. Важливо, що вміють писати пісні. Я ж малював у голові дуетну історію. І ці учасники – саме ті, з ким міг би це зробити. Вийшло красиво й милозвучно! - інтригує Monatik. 

Кому з обранців Monatik вдалося пройти до суперфіналу, що відбудеться 16 жовтня наживо, стане відомо 9 жовтня після виходу епізоду «Неймовірних дуетів».

Довідка:

«Неймовірні дуети» – це музичне талант-шоу, над створенням якого працює Новий канал разом з Friends Production. У проекті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі, серед яких Оля Полякова, Kola, MONATIK,Jerry Heil. Wellboy, MELOVIN, гурт TVORCHI та солістка KAZKA Олександра Заріцька, відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця «Неймовірних дуетів» оберуть у суперфіналі наживо.

Читайте також:

Можливо зацікавить