Позитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLA

KOLA

У п'ятницю, 12 квітня, в рамках весняного концертного туру українськими містами «Народжені об'єднувати» в Луцьку із сольним концертом виступила українська співачка KOLA.

KOLA – сценічний псевдонім популярної української співачки Анастасії Прудіус, що означає «коло, яке щось об’єднує». Вперше харків'янка заспівала у 2-річному віці, музикою почала займатися із 7-ми. У 2013 році артистка брала участь у вокальному талант-шоу «Х-Фактор», а за три роки на «Голосі країни» дійшла до етапу «нокаутів». Згодом вона виступала в якості вокалістки в проєкті «Танців з зірками».

Після початку повномасштабного періоду в творчості Анастасії розпочався новий етап. KOLA увірвалась в українські топи. Кліп на пісню «Чи разом» зібрав більше 5 мільйонів переглядів та потрапив в тренди YouTube і впевнено тримав друге місце влітку в чарті топ-100 Apple Music в Україні

KOLA підкорила серця лучан своїм потужним вокалом, щирою енергією та піснями их «Чи разом», «Біля серця», «Люди», «Порічка», «Цінувати життя», «Під крилом», «Бути простим», «Небо хилиться», «Вірте у дива» – ці та інші хіти співачки звучали в унісон з публікою. Навіть повітряна тривога не завадила неймовірній атмосфері. 

Позитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLA

Не обійшлося без сюрпризів. Несподівано для фанатів KOLA спускалася зі сцени та співала посеред глядацького залу, створивши атмосферу неймовірної близькості та єднання.

Виконавиця розчулила глядачів своєю історією про бабусю та піснею яку музикантка присвятила їй. Цей момент торкнув серця всіх присутніх, змусивши сльози навернутися на очі.

«Бабуся дуже хотіла побачити мене по телевізорі, але так і не встигла…. Я дуже жалкую про це. І також жалкую, що, коли була підлітком, не дуже часто до неї приїздила та дзвонила. Два чи три роки тому я захотіла написати для неї пісню-присвяту», - сказала Анастасія.

Позитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLA

Посеред концерту маленькі прихильники підбігли до сцени та подарували артистці квіти, малюнки, солодощі, м'які іграшки тощо.

Позитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLA

Також під час виступу відбувався збір донатів для ЗСУ та проводились благодійні аукціони, на яких розігрували «Добрий мерч» від артистки. Загалом за вечір вдалося зібрати 70 722 гривні.

По завершенню програми глядачі двічі викликали Анастасію на біс.

Позитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLAПозитивні емоції, сльози, сюрпризи та донати на ЗСУ: у Луцьку виступила відома співачка KOLA

Читайте також:

Можливо зацікавить