Нардепка викинула хабар за паркан, коли до неї прийшли слідчі. Відео

Нардепка викинула хабар за паркан, коли до неї прийшли слідчі. Відео

Національне антикорупційне бюро 11 липня повідомило про підозру депутатці Верховної Ради з фракції «Слуга народу» Людмилі Марченко та її помічниці. їх звинувачують у тому, що за гроші вони допомагали чоловіку незаконно виїхати за кордон.

Про це повідомили у НАБУ в телеграм.

«За даними слідства, Марченко разом зі своєю помічницею пообіцяли за хабар забезпечити ухвалення посадовцями обласної військової адміністрації рішення про дозвіл на виїзд за межі України, а також внесення відповідних відомостей до системи «Шлях», - повідомили у НАБУ.

Чиновники ОВА надали відповідний дозвіл особі як водію на перетин державного кордону. Свої «послуги» нардепка та її помічниця оцінили у 5 300 доларів.

Детективи НАБУ викрили жінок після отримання другого «траншу» у 2 800 доларів. НАБУ та САП також опублікували відео, на якому чутно обговорювання фігурантами деталей махінації та показано момент передачі грошей. Також на відео видно, що нардепка Людмила Марченко викинула хабар за паркан, коли до неї навідалися слідчі

Правоохоронці не називають прізвище народної обраниці, але «УП» воно відомо.

Раніше НАБУ затримало нардепку від партії «Слуга народу» Людмилу Марченко та її помічницю. Наразі в офісі нардепки слідчі проводять обшуки.

Читайте також:

Можливо зацікавить