Наркоторговець приїхав з Черкас до Луцька, щоб робити закладки, і сам здався поліції

Наркоторговець приїхав з Черкас до Луцька, щоб робити закладки, і сам здався поліції

На три тижні приїхав до Луцька із Черкас розкладати закладки. Спочатку чоловік їх знаходив, а потім розфасовував і ховав знову. Зустріч із правоохоронцями посеред вулиці все змінила: копам молодик видався підозрілим, і він одразу зізнався, що закладчик.

Обвинувачений у наркозлочинах почув свій вирок у Луцькому міськрайонному суді, повідомляють Волинські новини з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

Виходець із Криму, житель Черкас, приїхав до Луцька, щоб робити закладки. За даними слідства, Віктор Мещеряков у Луцьку шукав закладки із канабісом, амфетаміном і PVP. Потім він заново їх розфасовував і розкладав. Обвинувачений у зберіганні та збуті наркотиків сам здався поліції. Про це на попередньому судовому засіданні розповіла його захисниця.

«Речовини збував у замотаних ізолентою згортках, роблячи закладки в землі. Після того фотографував та позначав місце», – розповів обвинувачений.

За інформацією слідства, Віктор Мещеряков наробив закладок на 28 епізодів, на 29-му його затримали: при собі мав амфетамін і PVP. Чоловіку обрали запобіжний захід – домашній арешт.

Прокурор наполягав: обвинувачений має відсидіти дев’ять років. Захисниця Віктора Мещерякова виступала за те, аби чоловік відсидів п’ять років, мовляв, і вину свою визнав, і слідству допомагав: показував, де розкладав закладки.

Перед тим, як обвинувачений почув свій вирок, журналісти встигли з ним поспілкуватися.

«Хочеться менше покарання. Я був у багатьох містах нашої країни по цій «роботі», на жаль. Знаєте, мені подобалося мандрувати, щось таке… У Луцьк відправили по роботі», – розповів обвинувачений Віктора Мещеряков.

Зрештою суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Сівчук постановив: «Призначити покарання Мещерякову Віктору Вікторовичу у виді позбавлення волі строком на шість років та шість місяців з конфіскацією усього майна, що належить йому на праві приватної власності».

Читайте також: 

Можливо зацікавить