У Луцьку впіймали наркокур'єра з «товаром» на суму близько 90 тисяч гривень

У Луцьку впіймали наркокур'єра з «товаром» на суму близько 90 тисяч гривень

У Луцьку затримали 29-річного мешканця іншої області, який робив «закладки», забезпечуючи функціонування одного з телеграм-каналів з продажу наркотиків. 

Про це повідомила поліція Волинської області.

Правоохоронці вилучили 108 «закладок» із небезпечною наркотичною речовиною на суму близько 90 тисяч гривень. За здійснення наркобізнесу фігуранту загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Під цілодобовим домашнім арештом наразі сидітиме наркокур'єр, якого затримали минулої п'ятниці у Луцьку. 29-річний фігурант - мешканець іншої області, який забезпечував функціонування одного з телеграм-каналів з продажу наркотиків, розповсюджуючи їх шляхом залишення «закладок». У нього вилучили 108 «закладок» із небезпечною наркотичною речовиною на суму близько 90 тисяч гривень. Відтак йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

У Луцьку впіймали наркокур'єра з «товаром» на суму близько 90 тисяч гривеньУ Луцьку впіймали наркокур'єра з «товаром» на суму близько 90 тисяч гривень

Зокрема, як поінформували в поліції, під час поверхневої перевірки у затриманого виявили 7 закладок з психотропною речовиною Альфа «PVP» та 18 закладок «амфетаміну». Також знайшли місця і вилучили залишених раніше 27  пакунків. За місцем проживання наркокур'єра знайшли та вилучили ще 56 закладок з вказаними речовинами. Усі заборонені речовини правоохоронці направили на дослідження до Волинського науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру.

Читайте також:

Можливо зацікавить