Наступ РФ у Харківській області: Зеленський розповів, що відбувається

Зеленський, штурм Харківщини

Російська армія спробувала розширити операції проти України у Харківській області. Україна розуміє обсяг сил РФ і бачить її задум.

Про це заявив президент Зеленський у вечірньому зверненні 10 травня.

«Наші воїни, наша артилерія, наші дрони дають відповідь окупанту. Я вдячний кожному нашому солдату, кожному сержанту, кожному офіцеру, які саме так захищають наші позиції, як потрібно», - зазначив він.

За словами Зеленського, на Харківський напрямок додадуть сили.

«І по лінії нашого державного кордону, і по всій лінії фронту будемо незмінно знищувати окупанта саме так, щоб зірвати будь-які російські наступальні наміри», - зазначив він.

Президент додав, що вранці та ввечері йому доповідав Головком, що він постійно на зв'язку і з міністром оборони, і все необхідне для захисту позицій України забезпечується.

«Усе залежить від стійкості наших воїнів, і кожен, хто тримає позиції зараз, зберігає позиції всієї України. Важливо, щоб партнери підтримували наших воїнів і українську стійкість своєчасним постачанням. Дійсно своєчасним. Пакунок, який справді допомагає, - це привезена в Україну зброя, а не тільки оголошення пакунка. Я дякую кожному лідеру, який сприймає ситуацію саме так», - акцентував Зеленський.

Читайте також:

Можливо зацікавить