Наступ Росії на Покровськ: росіяни посилюють обстріли міста

Наступ Росії на Покровськ, DeepState

Російські війська тримають під вогневим контролем місто Покровськ Донецької області.

Про це розповів співзасновник DeepState Роман Погорілий в ефірі КИЇВ24.

«В Покровськ почало частіше «прилітати». Навіть долітає вже до Павлограда. Є версія, що і ствольна артилерія вже достає, і балістика, авіація. Вони посилюють обстріли, і це буде збільшуватися з часом в силу того, наскільки вони будуть просуватися», - зазначив він.

На думку Погорілого, ті просування, які мають росіяни на Покровському напрямку, «стабілізацією» не назвеш.

 Як пояснив експерт, на момент заяви головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про стабілізацію всі могли спостерігати, що не було змін в районі Гродівки, Селидового, бо окупанти наштовхнулися на досить потужний супротив Сил оборони.

«Зараз московити намагаються залітати на техніці в районі Селидове, намагаються рухатися по посадках, по ровах, які викопані піхотою у великій кількості. Наші військові здійснюють ураження, і там все встелено трупами», - розповів Погорілий.

Він додав, що росіяни активізувалися у районі Мемрика, Українська, Гірника, тобто в сторону Красногорівки, і там вони мали просування досить суттєві: «Активізація є постійно, ситуація дуже напружена і складна».

За його словами, є інформація, що РФ долучає додаткові резерви. Крім того, ворог намагається вишукувати слабкі місця та пробиватися. 

Читайте також:

Можливо зацікавить