Нацвідбір на «Євробачення» 2024: онлайн-трансляція

Нацвідбір на «Євробачення» 2024: онлайн-трансляція

У суботу, 3 лютого, о 18:00 стартував фінал Національного відбору на «Євробачення-2024». У ньому беруть участь 11 артистів, серед яких відомий артист з Волині Ярослав Карпук (Yaktak). Вони представлять свої номери, з якими планують боротися за своє місце на міжнародному пісенному конкурсі.

Де саме проходить фінал, організатори тримають в секреті задля безпеки.

Шоу відкриє Руслана з «Дикими танцями» - піснею, яка  принесла Україні першу перемогу на «Євробаченні»

Серед учасників першим виступатиме у фіналі волинянин Yaktak. Він спробує поборотися за право поїхати до Мальме з піснею «La la la». 

Наступною Інґрет Костенко (Ingret) виконає трек «Keeper».

Третім на сцену вийде дует Nazva із композицією «Slavic English». 

Наступною вибороти перемогу спробує учасниця, яка не потрапила до списку фіналістів, однак саме її обрали глядачі, Anka з піснею «Палала».

Максим Дерев'янчук (Drevo) вийде на сцену п'ятим. Співак виконає пісню «Endless chain».

Під номером шість виступатимуть артистки alyona alyona та Jerry Heil. Дівчата разом виконають композицію «Teresa & Maria». 

Наступним на сцені свою конкурсну композицію «Dreamer» представить співак Melovin

Восьмою вийде на сцену Нацвідбору співачка Skylerr із треком «Time is running out».

Далі свої сили спробує Ziferblat з піснею «Place I Call Home». 

Під номером 10 виступить гурт Yagody, який виконає конкурсну пісню «Tsunamia».

Останнім у фіналі Нацвідбору виступить гурт Nahaba. Дует виконає пісню «Glass». 

Ведучими конкурсу цьогоріч стали фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна, телеведучий Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак, а членами журі - артист Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), співачка Джамала та лідер гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.

Глядацьке онлайн-голосування цьогоріч відбудеться в мобільному застосунку Дія. Взяти участь в опитуванні зможуть всі охочі віком від 14 років. Для цього буде потрібно зайти в застосунок Дія, в розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з 11 фіналістів.

Лінії голосування будуть відкриті менше години ≈ з 20:33 до 21:20.

Також на глядачів очікують виступи зіркових гостей.

Переможці національного відбору 2023 року гурт Tvorchi виконають оркестрову версію пісні «Heart of Steel».  Переможниця «Євробачення-2016». Jamala вийде на сцену з піснею «Мій брате». Гурт Kalush Orchestra представить оновлену версією пісні «Stefania».

Verka Serduchka своїм виступом передасть привіт країні-господарці «Євробачення-2024» з піснею «Swedish Lullaby». Тіна Кароль виконає нову чуттєву пісню «Троянди». 

Представниця України на «Дитячому Євробаченні-2023» Анастасія Димид і музична продюсерка Світлана Тарабарова заспівають розширену версію композиції «Квітка».

Музичний продюсер нацвідбору Дмитро Шуров (Pianoбой) та усі учасники фіналу з'являться на сцені зі спільним номером - присвятою легендарному українському митцю.

 

 

 

Читайте також:

Можливо зацікавить