Назавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном Полуфакіним

Назавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном Полуфакіним

6 липня на Волині попрощалися з командиром бойової машини та штурмового відділення 26-річним Іваном Полуфакіним

Про це повідомляють у Ратнівській громаді  

У повідомленні йдеться, що рідне селище Героя зустрічало на колінах зі сльозами на очах. Друзі, знайомі, побратими згадують Івана як світлого та доброго друга, завжди відкритого до спілкування, готового допомогти..  

«Вчора до рідної хати повернувся полеглий Герой Іван Полуфакін - 26-річний юнак, який вірив у світле майбутнє, будував плани та мріяв як святкуватиме перемогу та, на жаль, молоде життя обірвалося через ворожий обстріл», - йдеться у повідомленні.

 Відомо, що молодий 26-річний сержант був командиром бойової машини та штурмового відділення. Він загинув 27 червня внаслідок обстрілу противником позиції.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою! 

Назавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном ПолуфакінимНазавжди 26: на Волині попрощалися з командиром штурмового відділення Іваном Полуфакіним
 

Можливо зацікавить