Не дитячі ігри: дівчата закрили однокласника в туалеті, а він потрапив до реанімації

укус оси, школярі, Косів

У місті Косів дівчата зачинили свого однокласника у туалеті. В приміщенні було близько 30 ос. Інцидент знімали на телефон. Восьмикласника вжалило понад 25 ос, через що він потрапив до реанімації.

Про це повідомили на сторінці місцевої спільноти у Фейсбук

 

«Учні 1-ї школи м. Косів, які цього року перевелись у 8-й клас, святкували день народження однокласниці, на відкритому повітрі, неповнолітні без батьків. Під час свята один із хлопців відійшов до туалету на вулиці (деревʼяний), де його однокласниці зачинили двері та почали знімати це на відео, не даючи йому вийти. Однією з найбільших проблем стало те, що в туалеті було осине гніздо. Під час спроби вибратися з приміщення хлопця вжалило понад 25 ос», – йдеться у повідомленні.

Хлопець мав алергію. Від укусів, шоку та сильного болю школяр вибив двері, а дівчата знімали це на відео, сміялись і не намагались відчинити двері.

На крики прибігли хлопці-однокласники, зателефонували до матері та надали першу допомогу.

Згодом учня доправили у лікарню, де у нього було виявлено проблеми з диханням, підвищення тиску та зниження рівня кисню в крові. Восьмикласнику дали багато знеболювальних, адже укуси припали на голову та шию.

Керівниця відділу ювенальної превенції в Івано-Франківській області Алла Бойчук дала коментар щодо ситуації. Вона повідомила, що до поліції звернень з цього приводу не було. Проте після анонімного допису у соцмережах було розпочато перевірку, встановлено особу хлопця та визначають інших дітей-учасників події.

Вона підкреслила, що загрози життю і здоровʼю школяра немає.

Читайте також:

  • У Луцьку п'яний підліток облаяв матусь з дітьми на майданчику та привселюдно справив нужду

 

Можливо зацікавить