У Луцьку п'яний підліток облаяв матусь з дітьми на майданчику та привселюдно справив нужду

У Луцьку п'яний підліток облаяв матусь з дітьми на майданчику та привселюдно справив нужду

Днями у Луцьку підлітки на дитячому майданчинку висловлювалися нецензурною лексикою, а на зауваження старших відповіли лайкою. Обурені такою поведінкою очевидці викликали на місце події правоохоронців, на одного з юнаків складено протокол за статтею про дрібне хуліганство. 

Про це у соцмережах повідомила Олена Янюк. 

«Четверо молодих хлопців, прийшовши у наш двір на дитячий майданчик, вирішили провести свій час, та і нехай, але ж тепер без матів мова не клеїться, напевно, словникового запасу не вистачає. 

Одна з мам зробила їм зауваження, мовляв, тут дітки, та реакція була нульовою. А коли жінка сказали, що хлопці не можуть так себе поводити у громадському місці, то один «дуже ерудований» із них почав розказувати, що це є не дитячий майданчик, бо за законом ним може називатися майданчик, де є дві гойдалки і ще якісь качелі... Тому він може робити тут, що хоче. Слово за слово, і він почав нецензурно обзивати цю молоду жінку, поводячи себе дуже впевнено, зухвало і зверхньо. Викликали поліцію», - йдеться у дописі. 

Далі, за словами жінки, коли приїхали правоохоронці, молодик почав запевняти, що нічого не говорив, нікого не називав поганими словами, зрештою, що ніхто нічого не доведе, а оскільки в нього тато юрист, тож він знає свої права краще за будь-кого з присутніх. 

«Хочеться звернутися до тат чи мам-юристів: коли ви вчите своїх дітей прав, навчіть їх були і порядними, вічливими, вихованими і поважати інших людей», - підсумувала Олена Янюк. 

У патрульній поліції Волині підтвердили журналістам ВСН, що такий факт був і на місце виїжджали поліцейські. 

«9 червня на вулиці Шопена на дитячому майданчику перебував неповнолітній юнак з ознаками алкогольного сп'яніння та висловлювався нецензурною лайкою в сторону громадян, а також справляв природні потреби у дворі будинку. Було відібрано заяву та пояснення, а на юнака складено протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, це є дрібне хуліганство. Матеріали направляються на суд», - сказали у патрульній поліції Волині.

У Луцьку п'яний підліток облаяв матусь з дітьми на майданчику та привселюдно справив нужду

Читайте також:

Можливо зацікавить