Не встиг створити сім'ю: молодому захиснику з Волині просять посмертно присвоїти звання Героя України

Не встиг створити сім'ю: молодому захиснику з Волині просять посмертно присвоїти звання Героя України

26-річному загиблому захиснику з Волині Богдану Муцу просять посмертно присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті Президента України Тетяна Балашук.

Солдат Муц Богдан Станіславович народився 14.11.1997р в с. Клітицьк Волинська область Камінь Каширський р-н 14 окремої механізованої бригади (нічна піхота).

Пішов на службу до ЗСУ з 2 травня 2023 року, але довго не довелося служити, загинув від страшного поранення. Богдан був людиною щирою, доброю та справедливою, чесно і сумлінно виконував завдання командира і прислуховувався до побратимів, адже така взаємодія дає хорошу службу і відношення один до одного. В нього було багато планів на життя, багато задумів. Та, на жаль, їм не дано здійснитися. Муц Богдан Станіславович, загинув при виконанні бойових завдань 20.07.2023 року в с. Лиман перший Купянський район Харківська область, врятувавши при чому побратима військовослужбовця.

«Покійний воїн Богдан не встиг створити свою сім’ю, завадою цьому стало повномасштабне вторгнення російських загарбників на територію нашої Батьківщини рідної України. Він мужньо боровся не ховався за спини своїх побратимів і поклав своє молоде життя за Україну», - розповіли про зазисника в Камінь-Каширському благочинні.

Підписати петицію можна за посиланням.

Читайте також:

Можливо зацікавить