Не зміг знайти дружину: у Києві волинянин розгромив приймальню Мінсоцполітики

Не зміг знайти дружину: у Києві волинянин розгромив приймальню Мінсоцполітики

У Києві судитимуть 32-річного волинянина, який влаштував погром у приймальні Міністерства соціальної політики України через невдачі в пошуках дружини.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Наприкінці вересня чоловік зайшов до приймальні громадян Мінсоцполітики та зненацька почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі й техніку, супроводжуючи ці дії брутальною лайкою. 

Перелякані працівники та відвідувачі ледве встигли вибігти на вулицю та викликали поліцію.

Надалі з’ясувалось, що чоловік в Києві перебуває проїздом. На спеціальних обліках лікарів психіатра та нарколога не перебуває, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований. 

«Свою агресію він пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись із порядною жінкою та створити сім’ю, а, на його думку, державні установи не бажали допомогти йому у цьому питанні», - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури Києва скеровано до суду обвинувальний акт щодо 32-річного уродженця Волинської області за скоєння хуліганства у приймальні громадян Міністерства соціальної політики (ч.1 ст. 296 КК України).

За хуліганство йому загрожує покарання у виді штрафу від 17 тис.  до 34 тис. гривень, або пробаційний нагляд до 3 років, або обмеження волі на той самий строк. 

Читайте також:

Можливо зацікавить