Не зважає на хейт: відомий артист з Луцька Монатік випустив дует із співачкою, яка активно працювала із російським ринком

Не зважає на хейт: відомий артист з Луцька Монатік випустив дует із співачкою, яка активно працювала із російським ринком

Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік поділився повною версією дуету із молодою виконавицею Gezweirdo (Владиславою Лепшиною).

Відео лучанин опублікував на своєму ютуб-каналі.

Нагадаємо, раніше Монатік уже виконував цю пісню разом із Владиславою. Це сталося на концерті «Art оборона» в Чернівцях. Щоправда тоді артисти поділилися лише уривком свого виступу.

Пісня Gezweirdo «Гаддеміт» стала хітом ще до релізу, адже приспів композиції «завірусився» у соціальних мережах.

Проте дует дівчини із лучанином сприйняли неоднозначно. Думки українців розділилися. Деякі похвалили Monatika за те, що він допомагає молодим артистам популяризувати їхню творчість. Інші ж засудили через те, що він нібито зіпсував композицію. 

Згодом виявилося, що до початку повномасштабного вторгнення Владислава активно працювала із російським ринком

Про це інформує https://liroom.com.ua/news/gezweirdo/LiRoom.

Дівчина писала текст пісні для Анни Сєдакової, просувала свою музику через Warner Music Russia (наприклад, трек Чай) і співала російською.

Напередодні повномасштабного вторгнення Росії Gezweirdo випустила трек «Тупак», а 23 лютого зробила про це допис у соціальні мережі Вконтактє.

Співати російською Влада продовжила і після 24 лютого 2022 року, як і ділитися своєю творчістю у російській соцмережі. 

У грудні 2022 року вона випустила трек «Мосты», над яким працювала разом із саундпродюсером Вадимом Алхутовим. А в січні 2023 поширювала цей трек у ВК. Пісню випустили через агенцію oddee music.

Наразі «Гаддеміт» — єдиний українськомовний трек виконавиці на стримінгових платформах.

Журналісти запитали у Владислави більше про її кар’єру, «Гаддеміт» у дуеті з Монатіком, російськомовні треки та їх поширення у ВКонтактє після початку повномасштабної війни, але виконавиця сказала, що наразі не дає інтерв’ю.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить