Неспокійні вихідні вогнеборців: на Волині горіли три будівлі та сухостій

Неспокійні вихідні вогнеборців: на Волині горіли три будівлі та сухостій

Рятувальники ліквідували пожежі у Маневицькій, Ковельській, Боратинській і Турійській громадах. Потерпілих та жертв немає.

В суботу, 1 червня, трапилися займання у житловому секторі та загоряння на відкритій території, інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У с. Цміни Маневицької громади рятувальники разом із працівниками місцевої пожежної охорони приборкали пожежу в дровітні, за попередніми даними, спричинену коротким замиканням електромережі.

Ймовірно, з цієї ж причини горів дерев'яний житловий будинок у селищі Заболоття на Ковельщині. Горіння ліквідували рятувальники 14 ДПРЧ селища Ратне.

У Турійській громаді поблизу села Туропин рятувальники ліквідували пожежу сухої трави на площі 0,9 га. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем громадян. Здійснюються заходи зі встановлення осіб, причетних до її виникнення. 

Неспокійні вихідні вогнеборців: на Волині горіли три будівлі та сухостій

У неділю, 2 червня, після опівночі чергова варта 4 ДПРЧ м. Ковеля усунула з дороги поблизу села Колодяжне дерево, що впало на проїжджу частину й частково перекрило рух транспорту. Роботи завершені о 00:30 — дерево розрізали й відтягнули на узбіччя.

Неспокійні вихідні вогнеборців: на Волині горіли три будівлі та сухостійНеспокійні вихідні вогнеборців: на Волині горіли три будівлі та сухостій
 

Крім того, сьогодні після опівночі рятувальники ліквідували пожежу господарської споруди на дачному масиві «Промінь» Боратинської громади та запобігли перекиданню вогню, що повністю охопив будівлю, на суміжні споруди.

Читайте також:

Можливо зацікавить