«Ніч п'ятниці»: відомий артист з Волині презентував ніжний дует про кохання

Пісня про кохання

Відомий артист з Ковеля Адрій Вдовиченко (DOVI) представив спільну романтичну пісню разом із молодим сонграйтером та співаком з Калуша NAIMES.

Прем'єра композиції  «Ніч пʼятниці» відбулась у п'ятницю, 18 жовтня.

Ця пісня про той особливий вечір, коли здається, що навколо нікого більше немає, окрім цієї пари, сповненої кохання. Є тільки він і вона, і весь світ навколо зупинився. Вона для нього цілий космос, його ідеал, а кожна мить поруч з нею робить життя яскравішим. У її очах він бачить щось безмежне, як океан, у якому хочеться потонути. Вона його спокій і натхнення, його ліки від усіх турбот.

«Ніч п'ятниці»: відомий артист з Волині презентував ніжний дует про кохання

«Одного разу Вова написав мені з пропозицією зробити фіт на одну зі своїх демок. Ми до цього не були знайомі, але тут зʼявився чудовий привід. Вже після першого прослуховування трек мені сподобався, особливо своєю простотою. Він передавав легкий вечірній вайб і в голові одразу виникли кадри для майбутнього кліпу. Звісно я погодився. Я зробив музичний продакшн і невдовзі ми зняли кліп, саме в тій вечірній атмосфері, яку я собі уявляв. Сподіваюсь слухачам цей трек сподобається так само, як він подобається нам», - коментує DOVI.

«Ніч п'ятниці»: відомий артист з Волині презентував ніжний дует про кохання

«Коли я скинув Андрію демку пісні, ми одразу без роздумів почали її робити разом. Він, як професійний музикант, вніс кілька правок і спільна робота принесла дуже якісний результат. На мою думка, ця пісня на рівень вище по якості звучання за попередні і я радий, що ми разом відчули як вона повинна звучати в кінцевому результаті. Пісня описує дуже романтичний настрій, який кожен переживав або переживає зараз», - доповнює NAIMES

Читайте також:

Можливо зацікавить