«Ніхто не пробачить»: Зеленський різко відреагував відпочинок нардепів та корупцію військкомів і суддів

«Ніхто не пробачить»: Зеленський різко відреагував відпочинок нардепів та корупцію військкомів і суддів

Президент Зеленський різко відреагував на останні скандали. Він висловився про відпочинок нардепів на курортах за кордоном, корупцію серед військкомів та суддів. Він заявив, що якщо вони не працюватимуть для України, то стануть непотрібні державі.

Про це він заявив під час звернення 25 липня

 Президент заявив, що мільйони людей в Україні зосереджені не на собі, а на захисті держави від агресії. Натомість деякі народні обранці вважають, що «війна десь там далеко».

«Ніхто не пробачить ані депутатам, ані суддям, ані «воєнкомам» чи будь-яким іншим посадовцям протиставлення себе державі. Комусь там острови та курорти під час війни, комусь там заробіток у «воєнкоматі», комусь там хабарі в судах. Для будь-яких державних посадовців – це зрада державних принципів, це зрада інтересів суспільства», – сказав він.

Президент зазначив, що поки українці борються за свою державу, особисте збагачення посадовців викликає лише лють.

«Лють. Запам’ятайте це. Уявіть, скільки мільйонів сердець в Україні відчули таку ж лють. Я хочу, щоб мене зараз почули всі депутати, всі посадовці. Ви повинні працювати. В Україні та заради інтересів українського народу. Я вдячний тим депутатам, які справді займаються інтересами держави. А ті, хто думає, як більше часу провести б за кордоном та шукають собі «вигідні» відрядження, щоб можна було їх поєднати з бізнесом, із друзями чи «пляжами», – вас таких не буде", – сказав він. 

Зеленський наголосив, що депутати повинні активніше працювати та ухвалювати ті закони, які вигідні державі.

Читайте також:

Можливо зацікавить