Нардеп, якого помітили на Мальдівах, склав мандат

Нардеп, якого помітили на Мальдівах, склав мандат

Народний депутат із фракції «Слуга народу», заступник голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Юрій Арістов написав заяву про складання депутатських повноважень.

Про це повідомив речник Руслан Стефанчук, виклавши підтверджувальну фотографію. На ній видно, що дата написання заяви – 25 липня.

«До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Арістова Ю.Ю. про складання повноважень народного депутата України. Заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні», - написав Стефанчук.

Нагадаємо, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардепа партії "Слуга Народу" 48-річного Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі на приватному острові Мальдів. 

Після цього очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що буде ініційовано питання щодо негайного призупинення членства Юрія Арістова у фракції ​​"Слуга народу", негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату.

Читайте також:

Можливо зацікавить