Один загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атаки

Один загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атаки

У Луцьку поліція документує наслідки ворожої масованої атаки на місто, внаслідок якої одна людина загинула, п’ятеро отримали тілесні ушкодження. 

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волині. 

Внаслідок атаки у Луцьку пошкоджені два житлових будинки і майно громадян в обласному центрі.

Поліція та інші профільні служби працюють на місцях влучання по житловому сектору. Розгорнуто координаційний штаб допомоги людям, куди можуть звернутися постраждалі від російської агресії громадяни, телефон штабу: 050-5576758.

Встановлено засоби для безперебійного зв’язку. Поліція надає всю необхідну допомогу мешканцям.

Один загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атакиОдин загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атакиОдин загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атаки

Також громадяни можуть звертатись з відповідними заявами про пошкодження майна на лінію 102: працівники поліції нададуть вичерпну інформацію про алгоритм дій.

Вибухотехніки поліції вже обстежили прилеглу територію: вибухонебезпечних предметів не виявлено. Допомогу надають і поліцейські психологи.

Поліція продовжує роботу на місці події.

Один загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атакиОдин загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атакиОдин загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атакиОдин загиблий і п'ятеро поранених: у Луцьку документують наслідки ворожої масованої атаки

Читайте також: 

Можливо зацікавить