На фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих Героїв

На фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих Героїв

На фасаді ліцею села Суходоли на Волині відкрили дві пам'ятні дошки на честь загиблих Героїв. 

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка

У закладі свого часу навчались полеглі земляки Олександр Власюк та Роман Филипенко.

Вшанували пам'ять захисників у понеділок, 27 травня, на шкільному подвір'ї у колі їхніх рідних та близьких, а також вчителів та учнів ліцею. Освятив меморіальні дошки отець Іван.

«На жаль, на стінах усіх навчальних закладів громади вже є пам’ятні дошки на честь учнів, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої Держави. Кожна із них це велика втрата для батьків, рідних та усієї нашої громади», - наголошують у дописі. 

Нагадаємо, рядовий Олександр Власюк був мобілізований до лав ЗСУ понад рік тому. Мужньо захищав Батьківщину від ворога. Життя Олександра Власюка обірвалося 12 липня на Харківщині.

19 лютого у Донецькій області загинув молодий Герой з Волині Роман Филипенко, 1991 року народження. 

На фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих ГероївНа фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих ГероївНа фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих ГероївНа фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих ГероївНа фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих ГероївНа фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих ГероївНа фасаді ліцею на Волині відкрили пам'ятні дошки на честь загиблих Героїв

Читайте також: 

Можливо зацікавить