Патрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у Луцьку

Патрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у Луцьку

Учора ввечері, 6 січня, окрім автопригод на межі проспектів Соборності та Перемоги, упродовж короткого періоду часу трапилось декілька ДТП на шляхопроводі вулиці Рівненської.

Там водії також не врахували зміну погодних умов, не дотрималися безпечної дистанції і швидкості руху, - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

ДТП сталося у такій послідовності:

  • Водійка автомобіля «Пежо» здійснила наїзд на відбійник;
  • Керманич автомобіля «Ауді» зіткнувся із маршрутним транспортним засобом Vdl Ambassador;
  • Водій «опеля» здійснив зіткнення із транспортним засобом «Фольксваґен», котрий по інерції зіткнувся зі ще одним авто марки «Фольксваґен», що рухався попереду.

На місці події патрульні надавали практичну допомогу учасникам дорожнього руху, здійснювали охорону місця події та регулювання. Фіксували дорожньо-транспортні пригоди, складаючи на водіїв адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а також акти вулично-шляхової мережі.

Патрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у ЛуцькуПатрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у ЛуцькуПатрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у ЛуцькуПатрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у ЛуцькуПатрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у ЛуцькуПатрульна поліція розповіла деталі численних ДТП на Рівненській у Луцьку

Читайте також:

Можливо зацікавить