Перебігав дорогу по нерегульованому переходу: у Луцьку авто збило чоловіка, він у лікарні. Фото

Перебігав дорогу по нерегульованому переходу: у Луцьку авто збило чоловіка, він у лікарні. Фото

У Луцьку на проспекті Соборності автівка збила пішохода, який перебігав дорогу по нерегульованому переходу.

Аварія сталася 14 березня, близько 22 години. Про це повідомляє поліція Волині.

21-річний водій «опеля» наїхав на пішохода, який перебігав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 37-річний чоловік отримав травми, його ушпиталили. З місця події слідчі вилучили автомобіль, керманич автомобіля був тверезий.

ЦЬого ж дня, близько 21 години, у Горохові 46-річний водій вантажівки «Вольво» не врахував дорожню обстановку та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Хюндай». За кермом легковика перебувала 38-річна місцева мешканка, в салоні також перебувала її трирічна донька. Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували, дитина серйозних травм не зазнала, за її станом наразі спостерігають лікарі. Водії транспортних засобів були тверезі. 

За двома фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження. Слідчі встановлюють обставини ДТП. 

Перебігав дорогу по нерегульованому переходу: у Луцьку авто збило чоловіка, він у лікарні. ФотоПеребігав дорогу по нерегульованому переходу: у Луцьку авто збило чоловіка, він у лікарні. ФотоПеребігав дорогу по нерегульованому переходу: у Луцьку авто збило чоловіка, він у лікарні. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить