Під час прогулянки з собакою чоловік помер страшною смертю

Під час прогулянки з собакою чоловік помер страшною смертю

12 січня у центральній частині Ізраїлю сталася трагедія. Місцевий 47-річний житель пішов вигулювати собаку на сільськогосподарські поля. під час прогулянки в нього раптово влучила блискавка.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

 Коли під час прогулянки чоловік грав зі своїм хатнім улюбленцем, раптово почалася негода — піднявся вітер, на небі з'явилися чорні хмари. Неочікувано його вразив сильний розряд блискавки, відтак, чоловік помер на місці. Його знайшли діти, які вийшли погуляти на полі.

Медики, що прибули на місце події, відразу ж помітили на тілі чоловіка багато опіків, вони були схожі на ті, що залишаються після удару блискавки. Чоловік був без свідомості, але і в нього не простежувався пульс. Медики доправили його до місцевої лікарні та намагалися його реанімувати, але він помер.

 У світі щороку від ударів блискавки у світі гине близько 20 тисяч людей. Стільки ж зазнають страшних травм. Лише деяким вдається вижити та пережити прямий удар блискавки.

Читати також:

  • 29 грудня 2022 року в одному з цирків  Леччі, що в Італії, сталася трагедія. Під час виступу дресирувальника та його підопічних – дорослих тигрів, один з них напав на чоловіка.
  • У Дурбані – місті, що розташоване на сході Південно-Африканської Республіки сталася трагедія. Під час їзди на картингу у 15-річної дівчинки зірвало скальп.

 

Можливо зацікавить