Пліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на Херсонщині

Пліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на Херсонщині

У рамках проєкту «Пліч-о-пліч» 15 областей України відновлюватимуть постраждалі від російської агресії громади Херсонщини. Волинь взяла шефство над селом Благодатівка Бериславського району.

У населеному пункті, де проживало 268 людей, на сьогодні пошкоджено 93 житлові будівлі та один ФАП. З них 17 будинків повністю зруйновані.

Упродовж червня працівники ОВА виїжджали у громаду декілька разів, аби встановити об’єм робіт, - повідомив 

голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

«Тож найперше ми плануємо здійснити поточний ремонт будівель, де це можливо, аби якнайшвидше люди мали можливість там жити. Також ОВА наразі опрацьовує питання відновлення там вулиці Миру. Крім того, минулого місяця з обласного бюджету виділено Херсонській області 3 млн гривень. З них 2 млн - спрямовані жителям села Благодатівка», - йдеться у дописі.

Наступного тижня з Волині виїдуть перші групи людей, які розпочнуть відбудову села.

Пліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на ХерсонщиніПліч-о-пліч: Волинь відбудовуватиме село на Херсонщині

Читайте також:

Можливо зацікавить