Початкова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводу

Початкова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводу

Територію законсервованого заводу з виробництва кормів для тварин, а саме – комбікорму, на Волині виставили на аукціон. Ідеться про Любомльське колективне підприємство «Комбікорм».

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Їх оголосив Сільськогосподарський виробничий кооператив «Любомльське колективне підприємство «Комбікорм», пишуть Волинські новини

Лот – територія законсервованого заводу з виробництва кормів для тварин. Об’єкт розташований за 12 кілометрів до пункту пропуску Ягодин–Дорогуськ і за 53 кілометри від міста Ковель. Поряд – під’їзна колія. Зручна транспортна розв’язка. Асфальтований доїзд.

Загальна площа земельної ділянки – 4,11 гектара. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування адміністративних та господарських будівель. Ділянка частково огороджена.

На території земельної ділянки розташовані зерновий склад загальною площею 1344 кв. м, зерновий склад площею 1048,40 кв. м, комбікормовий цех площею 321,80 кв. м, приміщення АВМ, складу ВВД та розсипних кормів, трансформаторна підстанція, приміщення котельні, пожежне ДЕПО та гаражні приміщення площею 443,10 кв. м, прохідна, автомобільна вагова та адміністративний корпус площею 548,40 кв. м.

Загальна площа будівель – 4822,60 кв. м.

Усі споруди побудовані з силікатної білої цегли та потребують капітального ремонту.

На території встановлено водонапірну башту, підведено ЛЕП 10кВ до власної трансформаторної підстанції, побудовано власну котельню, забезпечено зовнішнє освітлення, водопостачання та водовідведення. Поряд відсутні житлові будинки та споруди.

Цільовий комплекс комбікормового заводу займає територію площею 4,11 гектара з десятком виробничо-господарських обʼєктів.

Нерухомість розташована в селі Вишнів на Любомльщині. Стартова ціна – 10 мільйонів гривень.

Початкова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводуПочаткова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводуПочаткова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводуПочаткова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводуПочаткова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводуПочаткова ціна - від 10 мільйонів: на Волині продають територію заводу

Читайте також: 

Можливо зацікавить