Показали новий Sinsay у центрі Луцька. Відео

Показали новий Sinsay у центрі Луцька. Відео

Показали, яким буде новий, четвертий магазин жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також товарів для дому польського бренду«Sinsay» у Луцьку у ТЦ «Буратіно», що на вулиці Винниченка, 4.

Відео опублікувала у тіктоці лучанка під ніком dolgastik

«Офіційне відкриття 3 серпня, тому якщо хочете щось придбати чи приміряти без черг, то потрібно йти уже. Він знаходиться за адресою Винниченка, 4 у ТЦ Буратіно», - каже дівчина.

Жителька Луцька зазначила, що новий магазин трішки менший за розмірами, ніж той, що декілька днів тому відкрився на ЛПЗ.

«Тут є дуже красивий посуд, фотоальбоми, товари для домашніх улюбленців. Усі полички заповнені. До речі, було декілька товарів, які я не побачила на Дружби Народів, тобто товар трішки різниться. Але головне те, що персонал слідкує за тим, щоб все було на своєму місці і все було ідеально. Не знаю, як буде під час відкриття, але поки ситуація мене дуже тішить», - додала лучанка. 

Нагадаємо, 27 липня у Луцьку ТРЦ «Зебра», що на бульварі Дружби народів, відкрили третій магазин Sinsay.

Торгова марка Sinsay належить польській компанії LPP. LPP працює на польському ринку з 1991 року, а бренд Sinsay є останнім заснованим – виник він на межі 2012–2013 років.

Читайте також:

Можливо зацікавить