Помер відомий скрипаль та ексдиректор Ратнівської музичної школи

Помер відомий скрипаль та ексдиректор Ратнівської музичної школи

У суботу, 29 жовтня, на 66 році життя помер колишній директор Ратнівської дитячої музичної школи Марко Кучабський.

Про це повідомили у спільноті Ратнівської дитячої музичної школи у фейсбуці.

«З глибоким сумом колектив Ратнівської дитячої музичної школи сприйняв звістку про смерть Кучабського Марка Несторовича. Несподівана смерть - на 66 році життя - втрата для рідних, близьких, колег і друзів. Нехай добрий,світлий спомин про Марка Несторовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх хто його знав,любив та шанував. Його музика ще довго буде лунати у наших спогадах. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!» – йдеться у дописі.

Колеги та друзі померлого згадують його, як добру, щиру та світлу людину.

«Це людина,яка мала надзвичайно добре,щире серце і душу, Викладач з Великої Букви, якого напевно знає весь світ, наш неперевершений скрипаль», - пише Олена Ленартович.

«Це дуже велика втрата для нас всіх. Він був чудовою людиною, музикантом. Я познайомилась з Марком Несторовичем з тих часів, коли мій тато, Василь Григорович, також скрипаль, їздив у складі «Троїстих музик» з с. Велимче на різні фестивалі, звіти Волинської області в м. Київ. Постійним керівником, організатором був Марко Нестерович. Це була прекрасна команда музикантів! Коли вони грали на сцені Палацу культури «Україна» в м. Києві, то ВСІ багаточисельні глядачі залу, завжди сприймали їхню неповторну гру - стоячи, було «море» овацій, виходів на «біс». А скільки кумедних історій, пригод було під час поїздок. В мене неймовірно світлі спогади про Марка Нестеровича. Нехай земля йому буде пухом. Дуже жаль. Співчуття родині», - пише ще одна волинянка.

Можливо зацікавить