Помінялися посадами: у Підгайцях - нова головна освітянка, поки попередницю судять

Помінялися посадами: у Підгайцях - нова головна освітянка, поки попередницю судять

Нещодавно у Підгайцівській громаді призначили виконуючу обов'язки начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту замість Жанни Скороход, яку наразі судять за підробку документів. Нею стала Світлана Зінкевич, депутатка Підгайцівської сільської ради та колишня керівниця Центру поліпшення якості освіти громади.

Інформація про зміну керівника від 6 грудня 2023 року уже відображається у реєстрах. 

Помінялися посадами: у Підгайцях - нова головна освітянка, поки попередницю судять

У січні 2021 року Світлана Зінкевич очолила новостворене комунальне підприємство «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради», яким і керувала до призначення на нову посаду у сільській раді.

Під час роботи на посаді директорки КП Світлана Зінкевич завершила будівництво та зареєструвала новозбудоване житло у селі Струмівка Луцького району.

До слова, замість Зінкевич директоркою Центру поліпшення якості освіти призначили саме Жанну Скороход.

Нагадаємо, Жанна Скороход керувала освітнім відділом Підгайців протягом 4 років, проте жінку запідозрили у злочині. Слідство встановило, що у березні 2023 року сільрада уклала із приватним підприємством договір про виготовлення проєктної документації щодо будівництва укриття на території Піддубцівського ліцею. За кілька днів після укладення договору, достовірно знаючи, що документація не виготовлена, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход підписала акт виконаних робіт із внесеними в нього завідомо неправдивими відомостями.

Наразі розгляд справи Жанни Скороход триває у Луцькому міськрайонному суді та перебуває на етапі дослідження письмових доказів.

Читайте також:

Можливо зацікавить