Популярна співачка з Грузії підтримала артиста з Волині на роль представника України на «Євробаченні»

Популярна співачка з Грузії підтримала артиста з Волині на роль представника України на «Євробаченні»

Співака з Волині Yaktak, який став фіналістом Нацвідбору на «Євробачення-2024», підтримала популярна грузинська співачка, яка теж брала участь у конкурсі.

Про це пише Уніан.

Так, Іру Хечанові - грузинська співачка, яка у 2023 році виграла п'ятий сезон The Voice Georgia, який слугував національним відбором Грузії на пісенний конкурс «Євробачення-2023», тим самим отримавши право представляти свою країну на конкурсі, який проходив в Ліверпулі, Велика Британія. 

Також у складі дівочої групи Candy вона перемогла на дитячому Євробаченні-2011 з піснею «Candy Music».

На своїй інстаграм-сторінці співачка поділилася відео з піснею виконавця Yaktak «LaLaLa», яке обране для участі в фіналі національного відбору на «Євробачення-2024».

З цим треком співак буде змагатися за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Швеції.

Нагадаємо, нещодавно Yaktak звинуватили в плагіаті. Український музичний блогер та музичник критик Ваня Рассел опублікував відео, в якому демонструє пісню, що, на його думку, індентична до композиції «La La La», з якою Yaktak братиме участь у фіналі Нацвідбору. Через це співака могли дискваліфікувати з Нацвідбору. Проте після тривалих обговорень організатори «Євробачення» заявили, що у разі перемоги Ярослава приймуть цей трек на конкурс від України.

Читайте також:

Можливо зацікавить