Скандальна акторка «Кварталу» з номера про окупований Скадовськ їде з виставою у Луцьк

Скандальна акторка «Кварталу» з номера про окупований Скадовськ їде з виставою у Луцьк

До Луцька з виставою приїде акторка «Студії Квартал 95» Ірина Гатун, яка зіграла в скандальному номері переселенку зі Скадовська та внесена до бази сайту «Миротворець» за публічну наругу над громадянами України в окупації.

Квитки вже продають на Karabas.com, - пише Район.Культура.

Виставу-бесіду у формі stand-up монологу «Гатун про себе... про вас... і про час!» Ірина презентуватиме як акторка творчого об'єднання «Чорний Квадрат».

У афіші зазначено, що у Луцьку Ірина Гатун виступатиме у РЦ «Промінь» 20 березня. Ціни на квитки варіюються від 270 до 500 гривень.

Скандальна акторка «Кварталу» з номера про окупований Скадовськ їде з виставою у Луцьк

Нагадаємо, що Ірина Гатун в номері «Кварталу» зіграла російськомовну дівчину зі Сходу України, яка переїхала до Закарпаття і намагається говорити українською, однак при цьому перекручує зміст слів і виглядає недолуго. У номері допустили й географічні помилки, оскільки дівчина переїхала зі Сходу, але каже що вона зі Скадовська. 

Ірина Гатун декілька років підряд відвідувала окупований Крим, хизуючись власними фото в соцмережах. Також в бліцопитуванні для творчого об'єднання «Чорний квадрат» розповідала про свою любов і захоплення російською та радянською культурою.

Згодом Ірину Гатун та Юрія Великого, які зіграли в скандальному номері, внесли до бази сайту «Миротворець». На сайті зазначили, що це пов'язано з публічною наругою над українськими громадянами, які перебувають на окупованих росіянами територіях, та участь в актах гуманітарної агресії проти України. Також додали тезу про участь Ірини в спробах легалізації окупації Криму Росією.

Читайте також:

Можливо зацікавить