Прем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візит

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візит

У суботу, 27 квітня, на Волині з офіційним візитом перебуває прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Про це йдеться на його офіційній сторінці у фейсбуці

У рамках візиту прем'єр-міністр ознайомився з процесом зведення військових інженерно-технічних та фортифікаційних споруд поблизу державного кордону.

Як повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко, роботи в області ведуться у координації з військовими та відповідно до графіку.

«Будівництво оборонних споруд та укріплень — один із пріоритетних напрямків держави та частина відповідальності обласних голів», - наголосив Шмигаль у дописі. 

Зазначимо, що загалом на будівництво фортифікацій Уряд виділив уже майже 38 млрд грн. Зокрема, 3,4 млрд грн передбачені для Волинської області.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візитПрем'єр-міністр Денис Шмигаль - на Волині: що відомо про візит

Читайте також: 

Можливо зацікавить