Приголомшила тренерів на «сліпих прослуховуваннях»: у «вокальних батлах» змагатиметься дружина відомого артиста з Волині

Приголомшила тренерів на «сліпих прослуховуваннях»: у «вокальних батлах» змагатиметься дружина відомого артиста з Волині

У неділю, 8 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1 Україна» відбудеться показ шостого епізоду європейського сезону «Голосу країни-13», де у «вокальних батлах» буде змагатися дружина відомого артиста з Волині Андрія Вдовиченка із псевдонімом Dovi співачка Sanya.

Про це стало відомо з анонсу проєкту.

На «сліпих прослуховуваннях» дівчина приголомшила тренерів виконанням хіта свого коханого «Чекаю вдома» який він випустив разом із ще одним волинянином Ярославом Карпуком (Yaktak). Олександра переробила ліричний трек у потужну рок-версію з сильним вокалом.

Запросити Олександру до своєї команди хотіли одразу двоє тренерів – Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров. Вокалістка без вагань визначилася, що хоче продовжувати створювати хіти разом з Артемом.

Sanya протягом тривалого часу не наважувалася розпочати співочу кар’єру, але її чоловік надихнув її все ж таки зробити цей крок на зустріч мрії. Бажаємо удачі!

Цього недільного вечора телеглядачі побачать другий етап «вокальних батлів». Цього разу змагатися будуть команди двох тренерів - Наді Дорофєєвої, радником якої став співак Макс Барських, та команда Артема Пивоварова, радником якого є виконавиця Kola.

Зазначимо, що цього сезону змінилися правила «вокальних батлів». Тепер для виступів на сцені тренери зможуть об'єднувати учасників не тільки у дуети, але і в тріо, і навіть у квартети. До наступного етапу зможуть пройти тільки 4 вокалісти із кожної команди. А отже тренер має широкий вибір: після виступу він може як залишити усіх учасників, так і попрощатися з усіма.

Нагадаємо, нещодавно Sanya випустила дебютну пісню «Спустошені», яка підкорила серця багатьох слухачів.

 

Можливо зацікавить