Скільки коштів Луцька міська рада спрямувала на допомогу воїнам у червні

Скільки коштів Луцька міська рада спрямувала на допомогу воїнам у червні

У Луцькій міській раді відбулося чергове засідання членів бюджетної комісії, під час якого заслухали звіт щодо виконання Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин. Згідно зі звітом, в червні для потреб захисників передали необхідну техніку та спорядження на 26 млн грн

Про це повідомив депутат міськради, голова постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Андрій Разумовський.

«Спільно з колегами заслухали звіт щодо виконання Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, згідно з яким у червні розглянули 54 запити від військовослужбовців та передали для потреб наших захисників необхідну техніку та спорядження на 26 млн грн.

Продовжуємо задовільняти відповідні запити, адже допомога Силам безпеки й оборони країни наразі у пріоритеті», - йдеться у дописі Андрія Разумовського.

Також обранець громади зауважив, що під час комісії взяли до відома фінансовий звіт про діяльність Луцької міської стоматологічної поліклініки, відповідно до якого відзначили позитивну динаміку та збільшення доходів підприємства.

Скільки коштів Луцька міська рада спрямувала на допомогу воїнам у червніСкільки коштів Луцька міська рада спрямувала на допомогу воїнам у червні

Члени комісії обговорили та узгодили план роботи на друге півріччя нинішнього року, зокрема заслухати звіти про діяльність всіх комунальних спортивних підприємств та закладів громади, про роботу департаменту муніципальної варти та департаменту житлово-комунального господарства.

Читайте також:

Можливо зацікавить