Профілакторій біля озера на Волині пустять «з молотка»

Профілакторій біля озера на Волині пустять «з молотка»

На Волині з аукціону продають профілакторій. Нерухомість розташована на території Сошичненської громади, поблизу озера Добре.

Торги оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській і Волинській областях, пишуть Волинські новини

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації – комплекс у складі профілакторію озера Добре загальною площею 249 квадратів і підсобне приміщення площею 60,5 квадратного метра.

Загальна площа будівель – 309,5 квадратного метра.

Вказано, що профілакторій зведено 1967 року, а підсобне приміщення з прибудовою та сходами – 1982 року.

Профілакторій біля озера на Волині пустять «з молотка»Профілакторій біля озера на Волині пустять «з молотка»Профілакторій біля озера на Волині пустять «з молотка»Профілакторій біля озера на Волині пустять «з молотка»

Будівлі перебувають на балансі філії «Камінь-Каширське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Нерухомість розташована за адресою: Волинська область, Камінь-Каширський район, Сошичненська територіальна громада, прибережна смуга озера Добре, 1.

Стартова вартість продажу – 475 195 гривень.

Земельна ділянка, на якій розташовані приміщення, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець буде вирішувати самостійно в установленому чинним законодавством порядку.

Читайте також: 

Можливо зацікавить