На Волині стартує новий благодійний проєкт

благодійність

Благодійники БФ «Шведський центр допомоги» об'єдналися із Волинською ОВА, центром життєстійкості «Fox house» та дитячим центром «Відкриті двері» задля реабілітації дітей.

Про це журналістам ВСН повідомив начальник відділу транспорту Волинської ОВА Назар Романюк.

Наразі обговорюють концепцію співпраці.

На Волині стартує новий благодійний проєктНа Волині стартує новий благодійний проєктНа Волині стартує новий благодійний проєктНа Волині стартує новий благодійний проєктНа Волині стартує новий благодійний проєкт

«Прийняли рішення об'єднати ці проєкти, щоб вони обмінювались досвідом і втілювали більше добрих справ. Плануємо організовувати дитячі табори, різноманітні заходи, пов'язані з психологічною реабілітацією дітей», - зазначив Назар Романюк.

Зазначимо, що в дитячому центрі «Відкриті двері» вже проводили різноманітні заходи. Зараз завдяки співраці з іншими ініціативами планують розширити допомогу дітям, які потребують психологічної реабілітації.

На Волині стартує новий благодійний проєкт
Засновник ВОБФ «Відкриті Двері» Слоан Джеймс Тимофій та Перший заступник голови Волинської ОВА Сергій Мовенко

Довідково:

Дитячий будинок «Відкриті двері Open door Lutsk Children» -  це сучасний освітній заклад, розташований за адресою вул. Соломії Крушельницької, 12 у Липинах. Заклад направлений на забезпечення повноцінного розвитку дітей та молоді, надання освітніх та виховних послуг на високому рівні

Інклюзивний центр розвитку «Fox House»  - це заклад, який сприяє розвитку дітей з різними освітніми, фізичними, розумовими та психологічними потребами. Основна ідея інклюзивного підходу полягає у тому, щоб створити середовище, де діти з різними здібностями можуть навчатися та розвиватися разом. Це сприяє соціалізації, підвищенню самооцінки, розвитку емоційної інтелектуальної сфери кожного дитячого підопічного. Він знаходиться за адресою вул. Винниченка, 67 у Луцьку.

Читайте також:

Можливо зацікавить